Sase..bucati din sufletul meu!

Ma veti intreba poate cum se seamana fericirea asta?
cum se creste?
cum se ingrijeste?
Fericire ce te face sa plingi rizind..
FAMILIE..a fost si ramine cheia lor..tacerea lor,rabdarea lor,mingierea lor.
Pentru ca am mai putini prietenii in viata asta,nu ca sunt egoista ci pentru ca  am nevoie mai putini de ei,si pentru ca sunt ocupate cu ei scumii mei frati si surori..
Si pentru ca viata m-a dat un asa minunat cadou,un cadou viu ce ma ajuta sa ma sprijin  pe el.
Ei spulbera din sufletul meu  praful depus in viata mea de zi cu zi.
Probrabil daca cineva m-ar intreba ce pot sa fiu eu fara ei,sau ce am fara ei..apoi e simplu..Nu sunt nimeni si nu am nimica fara ei!
                        Ce am in suflet?!
O bucata de muzicuta,un sunet straniu dar care asa de mult te linisteste.Sunt foarte norocoasa..da!
Mama ma iubeste asa de mult,incit mereu imi scrie atitea ” idei”,atitea “ginduri”,de parca as zice ca e poet,dar nu ,ea este ingerul meu pazitor..De ce imi scrie,pentru ca asa poate mai bine sa-si deschida sufletul!Cind sint departe de ea,si poate nu vorbim zile,pot intr-o dimineata sa ma trezesc cu un sms : “Pui de ingeras,eu asa de mult te iubesc,asa de mult iti simt lipsa..esti particica  mea de optimism,esti vietisoara mea care imi da putere,ma incurajeaza..”
Tata,el este altfel..parca iubeste cu frica,cu teama..parca stie ca Dumnezeu este,dar nu merge la biserica.El stie sa plinga,off de cite ori l-am facut sa plinga.Stie sa vorbeasca,chiar daca cind i se da sa spuna un toast..acesta este poate cel mai scurt.Se mindreste atit de mult cu mine,cu noi.Si e atit de obsedat de griji incit mai uita sa ne aline sufletul.
 Suntem asa de multi..frati!

Cel mai mare,R.-deacum barbat-barbat in toata firea nu pierde nici o ocazie de a se bucura de viata..Si e atit de usor sa vorbesti cu el,e atit de indrumator.Il iubesc !

S.Bucatarul nostru minunat,imi este greu pentru ca este departe,dar probabil cu el ne bucuram cel mai mult de viata,el stie sa ne faca sa zimbim..Si il iubesc!

P.Da,cel care este mereu cu mine,ma tine de mina,si nu ma lasa sa cad niciodata.Am noroc de el,e mic da e atit de mare:)Si il iubesc!

fratii mei)

Si surori nu suntem mai putine:)

L.Chipul ei atit de fin,dar are caracter.Este atit de pura si buna.Inteleapta si frumoasa,este acea raza de soare ce imi lumineaza drumul,este sufletul meu..O iubesc!

I.Deci timpul a trecut si toate s-au mai schimbat ea continue sa ramina,o sora buna.Are un suflet atit de bun,Doamne,a tit de bun si isi face griji de mine mereu.O iubesc.

C.E frumoasa,desteapta si buna.Are o inima buna si o iubesc!

Eu-am si eu suflet,dar sufletul meu este la el,acel “el”care l-am astepat pina acum,este zimbetul meu adevarat..sincer ma face fericita..nustiu,daca pina acum.Nu pot sa nu-l vad in fiecare secunda in mintea si gindul meu,pentru ca mi-a ocupat intreg “teritoriul meu”- iata pentru ce il iubesc!!

 

     Ce am in suflet,o fericire infinita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.