Este atit de greu sa incepi sa fii omul cela care l-a creat Dumnezeu,punind situatia asta la secolul nostru. Ce s-ar fi schimbat atit de mult,ce l-a facut pe om sa se schimbe atit de mult,unde sunt valorile,in ce loc ati uitat calitatile??!Si de ce sunteti atit de “nu stiu cum” incit ati hotarit sa porniti spre orce drum care il zariti,doar ca cararea drumului pare a fi batuta de atitia trecatori.Vreau atit de mult sa fim buni,sa iertam,sa fim oameni.. Cu atitea intrebari fara raspuns,cu atitea fapte in care si animale ar proceda de mii de ori mai bine ca voi.Atitea fapte de ne-inteles.E atit de greu sa traiesti in aceasta lume animalica,intunecata,si fara culori…da se vad culori aprinse cu fiecare moda iesita,cu fiecare haina mai noua,ceea ce nu inseamna nimic in viata asta,absolut nimic.

E atit de greu sa vrei sa pleci spre viitor cind esti cu picioarele în lanţurile deznădejdii, cu frica de necunoscut şi teama de noutate.E atât de greu să exprimi ceea ce simţi într-o lume ce nu are cuvinte pentru a descrie sentimente şi trăiri, într-o lume care nu vorbeşte decât din auzite despre dragoste şi puritate, sfinţenie şi adevăr, miracol şi jertfa.

E atit de greu sa iti pastrezi puritatea in asa lume,sunt si eu om,si nu sunt sfinta.Sunt si eu suparata pe oameni,gresesc si eu,de multe ori nu am dreptate,uit si eu sa imi hranesc ciinele,pisica,rup si eu flori.Sunt om dar am pastrat in mine aripile lui Dumnezeu-odata ce iubesc. …Sunt sigura ca uneori faceti unele lucruri si nu vreti ca ele sa se intimple..atunci de ce?! Cit de mult sufera timpul pentru tot ceea ce facem gresit.Cit de mult pling copiii pentru tot ceea ce simt.

.

Om-fiinta ce si-a pierdut valoarea. De fapt pe pamint o avea cea mai mare valoare,de ce ca sa fii om astazi e atit de greu pentru toti,e greu sa te schimbi,oare e atit de greu?!Sunte-ti la curent ca si viata e suparata pe voi,ca si soarele nu se iveste ca atunci cind binele se oglinde in ochii voastri de dimineata pina seara.E greu sa traiesti in aceasta lume,unde uitam noi sa fim noi,unde uitam sa fim prieteni cu natura,stele,luna! Si acum cine isi joaca rolul principal in fiinta voastra?! raspund eu:”Cele mai mizerabile lucruri a carui urma e numai cenusa,nimic mai mult.De aceea oameni ne transformam in cenusa.”Noi oamenii ne putem asemana cu lupii. Majoritatea umbla in haita, mai ales cand vor sa vaneze ceva. Cand vor sa distruga ceva. Asa si oamenii, umbla in grupuri, sunt la fel, asa cred ca sunt mai puternici. Asa cred ca pot obtine tot ceea ce doresc si pot distruge tot ce altii au construit cu sudoarea fruntii lor.In al doilea rand, lupul naparleste. Isi schimba “haina”. Vara este mai inchisa, iarna mai deschisa la culoare. De asemenea blana lui se compune din doua randuri de peri. Da, stiti ce urmeaza. Si majoritatea oamenilor isi schimba “haina” dupa cum bate vremea. Unii sunt atat de maestri in a avea mai multe fete, incat te gandesti cum pot fi atat de ipocriti. Ii vezi perfect cand zambesc de fata cu o persoana, iar cand aceasta a plecat, fata sa i se strambe in cel mai puternic dezgust. Da si sa imi spuna acum cineva,ca nu am dreptate.. Ne facem rau noi insine,complicam viata,lucrurile,chiar si cele mai simple.Iubim,si prin faptul ca unii se prefac distrug totul,ceea ce au mai ramas in ceea fiinta care a iubit.Distrugem chiar si cele mai frumoase iubiri,le ingropam cu minciuna.Sunte-ti constienti ca omoriti,si continuati sa faceti lucrul asta pina la urma. Sunt un copil,si mii sunt ca mine,care simt ceea ce simt eu cind vad acel rau din ochii lor,ce se transforma in ochii “nostri”.E placut sa rupi bucata cu bucata din inima celui de langa tine si sa o arunci?Suntem oameni si simtim asta,dar uitam. Uneori singuri ne facem rau. Da, eu am rupt bucati din inima mea. Am daruit la toti ce au avut nevoie bucati din inima mea. La toti cei ce mana au intins-o. Si totusi, am rupt bucati din inima mea si cei ce nu au stiut s-o pretuiasca, au calcat pe ea fara teama. Uneori stau si ma gandesc, si realizez ca ceilalti oameni m-ar sfasia daca ar sti ca vorbele mele,in realitate e un plins. Oameni,de ce a-ti uitat de ce va aflati pe pamint,datorit-a cui respirati,de ce ne-au numit oameni dar nu animale. Pentru ca sa intelegem,sa mergem de mina si din urma Creatorului nostru,ne aflam pe pamint sa daruim si sa primim iubire,sa iertam si sa fim adevarati,sa fim noi,sa nu uitam lucrurile ce ne-ar face fericiti,sa vorbim bine,si de se afla raul pe pamint..sa ne unim si prin zimbete sa il invingem! Oameni.. daca sunteti oameni..

            Ma rog pentru tot ceea ce faceti,oameni fiti mai buni!

2 thoughts on “Oameni..Sunteti Oameni?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.