Cit de multe cazuri de astea,aduc neliniste copiilor.Cind o noua mama,asa sa-i spune incearca sa renunte la copilul ei.De ce ? Pentru ce ?

Oare nu v-ar fi placut sa auziti glasul,sa priviti inocenta copiilor vostri.Doar el e micut ,asa si fara pacate,si doreste si el sa traiasca,sa vada primul cer fiind ochii tai maicuta,si el continuie sa te iubeasca.Nu inteleg oare dupa ce omoriti un inger,pute-ti sa dormiti linistit,puteti ?

Ce ciudata teorie despre realitate,daca totusi l-ati facut din placere,de ce sa nu creeati pina la urma.Societatea se confrunta cu saracia asta,cu probleme mii si mii.Dar oare copilu care se va naste o sa ceara mai intii de toate asta ?Complicati voi viata,si copiii vostri.Oare cea mai mare bogatie nu e copiii,doar ei ramin de-a pururi purtatori de zimbete frumoase.Incep sa inteleg ca nu pricepeti nimic,ce-i mai valoros pe pamint,oare comparati dumnevoastra..banii cu copiii.

Ce fel de oameni cresc pe pamint,Doamne.

De atunci cind in burtica femeii,incepe sa creasca un ingeras,de atunci soarele iese pentru ea,si toata natura se bucura,ca se va naste un copil.Crede-ti ca daca copilul e in burta ,apoi el nu simte nimic ?El chiar si va vede,el va simte,si plinge cind lingi si tu,si este trist cind tu incerci sa renunti la el.

Viata e plina cu fel de fel de necazuri,se intimpla cumva ca copilul sa nu aiba tata,ginditi-va ca daca el a contribuit cu sperma,atunci el nu poate fi numit inca tata,asta nu e motivul de care trebuie sa va folositi si sa renuntati la copil.Doar cel mic simte ca tata-l la lasat,si striga de acolo : « Mama,am sa fiu eu cu tine,si nu am sa te las».Apoi oare din cauza asta ar trebui sa renunti,cit de minunat e sa cresti un copil,chiar si singura.

Sa fii mama,e cel mai pur lucru in viata asta.Dumnezeu este creatorul lumii,este si el tatal nostru.

Doar mama contepleaza locurile goale pe pamint,ginditi-va femeilor,cit de bine o sa va fie dupa acest greu !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.