Cateodata in viata primim laude dar in acelasi timp primim si reprosuri dupa doar o singura intalnire , un singur drum sau chiar dupa doar 2-3 vorbe.

Trebuie sa ai incredere in abilitatile tale si apoi sa fi destul de puternic ca sa le urmezi , iar un cuvant aruncat in vant de o persoana nepriceputa poate stoarce si cea din urma , urma de talent pe care o posezi.

Cateodata si noi facem la fel cu alte persoane chiar daca stim ca nu este normal ; totusi nu renuntam la acest mod.In mintea noastra stim ca nu e bine ce facem dar parca nu putem sa ne abtinem sa nu reprosam ceva .

O mare cantitate de talent este pierduta in lume din cauza absentei curajului.

In fiecare zi dispar oameni a caror timiditate ii impiedica sa faca un prim efort , iar o alta parte a omenirii piere din cauza neincrederii aratate de cei din jur si de persoanele cu care interactioneaza pentru ca , cel mai desavarsit artist poate fi descurajat de critica sau de indiferenta celei mai desavarsite nulitati.

Nu stim nici noi sa luam o decizie inteleapta dar totusi ne dam cu parerea.Suprema întelepciune este a distinge binele de rau , dar aici nu mai este nevoie de a distinge pentru ca fiind la inceput spui totul in fata si data urmatoare astepti ca persoana respectiva sa se fi indreptat deja .

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.Poate cel mai mare regret al oamenilor este ca oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera.

Sau si mai rau viata ne da sperante dar cei din jurul nostru ni le spulbera , cei in care avem incredere ne spulbera idealurile si telurile.In viata nu ai nevoie decat de ignoranta si incredere pentru ca dupa asta succesul e garantat.

Trebuie să ne ducem fiecare propria noastră viaţă, fără egoism şi fără să-i socotim pe ceilalţi numai ca nişte mijloace, dar totodată fără să ne tăgăduim cu totul pe noi înşine, să ducem o viaţă de sine stătătoare şi potrivită firii noastre, cu un echilibru raţional între îndatoririle faţă de alţii şi îndatoririle faţă de noi.

Sunt doua feluri de a-ti trai viata . Unul este acela de a crede ca nu exista miracole. Al doilea este acela sa crezi ca totul este un miracol .Eu am ales pentru mine.Tu ce alegi ?

3 thoughts on “Nu primul cuvant conteaza

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.