Femeia-este notiunea care nici astazi nu o putem gasi.Ea fiind atit de complicata si totusi atit de simpla.Probabil Universul nu ar mai exista decit doar in ceata.Pentru ca femeia este divinitatea trimisa de Dumnezeu..spune-ti ca femeia e cea mai pacatoasa?! … dar niciodata nu ati incercat sa raspundeti  “de ce?” niciodata.De cite ori v-ati pus intrebarea ce sunt eu fara “ea,mama,fiica”.?!

Exact ca foarte putin v-ati gindit la acest lucru,simtindu-va mai liberi de a face orice lucru,dar fara ea sunteti atit de duri incit si a trai nu mai are sens.Doar femeile respir iubire,gingasie,finitate.Ea are in miini tot sufletul barbatului.Doar din lipsa de pretuire a proprii fiinte,femeia ramine de-a pururi rece si agresiva.Plinge doar in suflet,acolo unde nu este vazuta .Ea simte atunci,doar ca voi nu simtiti.

E atit de frumoasa femeia incit singura isi modeleaza privirea in orice lucru.Astfel odata cu prezenta ei,totul in jur pare mai frumos.Ea atit de multe stie fara sa invete si creste copiii si ii invata mai mult decit cartea.

Toate lucrurile sunt cercetate mai profund doar de ea,astfel ea pierde mult timp la ceea ce cauta.Atunci cind cade odata,priveste atit de mult drumul incit nu mai cade niciodata.Femeia e fericita atunci cind face pe ceilalti fericiti,doar astfel sclipirea ei dainuie.Ea nu savureaza din fericire pina nu simte.

De ce iubeste o femeie sa i se daruiasca ,flori?!

As incepe :         pentru ca..

                    pentru ca…

              pentru ca..

si nu se mai termina sirul,insasi femeia e o floare ce creste din iubire si pretuire,avind nevoie de altfe flori pt a uita de toate supararile,dezamagirile,de tot ceea ce a facuto sa se ofeleasca,are nevoie de flori pentru a vindeca orice prin zimbet si mireasma.Doar ca aceste ocazii sunt atit de rare,se bucura femeia foarte rar ..de florile primite din toata inima.Daca e nevoita sa roage pe cineva “: -Daruiestemi flori?! …si raspunsul adesea este : Cu ce ocazie./?!” apoi ce mai vorbim de pretuire a celei mai frumoase flori.

Atit de frumos este atunci cind baiatul cucereste o domnisoara ,daruindu-i ft multe flori.Si atunci cind ea intreaba ” pentru ce,cu ce ocazie ” apoi el “Oare pentru a darui la asa  o domnisoara frumoasa,trebuie vre-o ocazie” doar ca pe parcurs cind aceasta finitate se lasa in miine voastre,uitati de flori si de pretuire.Nu sunt atit de importante florile,decit dragostea ce trebuie daruita ei.

Femeia este mult mai puternica decit orice barbat,dar ea devine si mai slaba,cu fiecare lovitura de-a barbatului.De ce nu recunoasteti ca incepeti sa loviti atunci cind priviti cit de puternica este ea.Barbatul oare mai exista in el acel suflet creat de Dumnezeu?! 

Am inceput sa scriu despre femeie nu ca miine ar fi vre-o zi de a ei,pentru femeia isi sarbatoreste ziua in fiecare zi.Cind zimbetul ei ii atinge sufletul,cind privirea ei cucereste universul,cind lacrima ei se lasa pe obraz ,de bucurie atunci :E ziua femeii!

Citesc acum,pe unde vrei sa mai vezi.Scris de barbati ca ” miine e  martie,lasa ca o zi nu murim” sau “pregati-va ca miine e 8 martie” da chiar nu stiu ce mai tragedie e acolo la voi,chiar nu stiu.Sunt sigura ca oricare femeia care citeste,mai pune o picatura de nebunie de-a voastra la toate celelalte.Crede-ti ca mult ar dori ea felicitata,decit sa fie observata in fiecare zi si iubita.Niciodata nu o sa intelegeti ce dorim,si cit de mult dorim.!Atunci când zâmbeşte, dezgheaţă totul în jurul ei, atunci când plânge, sparge norii. Cu o floare îi aduci soarele în priviri, cu o sărutare o înalţi deasupra lumii.

Pur si simplu oferitii dragoste,stralucire,atentie si flori:) fara ocazii! e FEMEIE si doreste asta in fiecare zi!’Iubeşte-o, dăruieşte-i sincer şi deschis inima ta, declară-i că e unică, deosebită şi încântătoare. Alungă-i temerile cu o îmbrăţişare, şterge-i lacrimile cu o mângâiere şi vei vedea cum prinde viaţă, cum se naşte din mâinile tale, nu numai din coasta ta.

Chiar daca nu ai inteleso niciodata de ce sa suparat,de ce a facut asa,de ce a plecat,de ca te-a iertat,de ce te-a iubit.

Chiar daca!

2 thoughts on “Nu intelegeti -femeia!

  1. Nustiu cine esti..si ce reprezinti…dar ai niste ginduri asa de perfecte..asa de frumoase…te rog din suflet nu te opri aici…continua ca faci bine!!!!!!!munceste poate mai mult-iar rezultatul vine din urma ta ..BRAVOOO!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.