Nu as fi crezut niciodata ca viata ma va lega atat de profund de cineva, dar pentru ca am cunoscut-o pe sunshine si pentru ca sunt langa ea si este langa mine…am sa ii multumesc vietii si lui Dumnezeu mereu!
Este un om absolut…minunat!!! Este licuriciul meu drag care din cand in cand uita sa palpaie pentru ca ii e frica de intuneric , dar atunci cand straluceste…este magica!..Este sora dupa care am tanjit in toata viata mea de pana acuma…In copilarie insa…in sufletul meu ea imi impletea coditele, ma apara de tipetele celor mari, ma proteja de sunetul tunetelor ! Ea ma saruta pe frunte atunci cand eram trista si pe ea o strangeam in brate atunci cand suferea! Ea m-a alinat cand am suferit pentru prima oara din dragoste si ea mi-a ramas alaturi sa ma invete sa pasesc cu incredere mai departe! Cu ea imi imparteam patutul, jucariile, bucatile de ciocolata, jurnalele si povestile despre zane si printi …mi-ai fost si-mi esti cerul pe care imi agat mereu gandurile si visele cele mai frumoase si ma sprijin de bolta senina a sufletului tau ca de ultima raza de soare stiind ca din cerul tau niciodata nu o sa ma ploua
decat cu dragoste as vrea sa-ti fiu oaza din care sa iti umpli merea setea de speranta si fericire si sa stii ca urcandu-mi treptele sufletului catre cerul tau mereu vei fi cea mai puternica..de cind te cunosc am impresia ca aparut un suflet geaman,un suflet al meu..suntem o inima in doua corpuri..

Ea..cea care mereu isi face griji,ea cea care se supara usor si ii trece repede,ea cea care este cea mai frumoasa,ea cea care nu ma lasa ca cineva sa ma raneasca..tot ce am pe suflet doar ea stie,nu imi ese sa traiesc cu un secret fara ca ea sa nu ste..nu am secrete fata de ea..tot cit am trait pina acum a fost datorita ei pt nu-i alta ca sa ma inteleaga..hmm si stiti cine e ea? ..e aceea care mereu lumineaza casa cu gindurile ei de inger,ea cea care inceraca sa aduca multa lume din urma ei..e ceea care mereu plinge dar tot ce incerc sa fac eu e ca sa nu sufere ..asta ma omoara cel mai mult..e ea e Sora mea.. pt faptul ca exista imi bucura sufletul..e ea SOrra mea inuta!!

2 thoughts on “Ea!! Inutza !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.