Nu o sa spun ca da,in viata ce o traiesti nu mai intilnesti nici un obstacol,nici un esec sau vre-o greutate oarecare.Nu am sa spun ca nu mai plingi,si nu iti mai este greu vreodata.Dar,ce ne-au invatat poetii,ca dupa ploaie vine soare.Si orice greutate,orice esec isi are rostul lui.De multe ori se intimpla ca sa te inseli sau sa fii dezamagit,se intimpla ca te asteptai mai mult sa primesti de la o persoana sau nu te asteptai sa iti fac asa.Suntem asa pusi pe un pamint ce pare a fi cu gropite 🙂 doar ca trebuie sa stii cum sa mergi,sau cel putin sa te inveti sa mergi asa.

As enumera ft multe cuvinte care face pe om sa simta ca sufera omului ,din ele sunt chiar fara sublim..

Doar ca rasfoind blogurile,sau ce mai stiu eu,dragostea pare a fi mare suferinta:) pai da asa e,doar ca nu trebuie sa te opresti acolo unde te-a lasat si nu o sa se mai intoarca,doar viata miroase a flori de primavara,asa ne-a daruito Dumnezeu.

Total sunt de acord cu cei care spun ca e dureroasa despartirea,va spun eu “plingeti azi pina se rupe sufletul” ,miine e altfel,miine esti altcineva! Si cu cei care spun ca moartea pare a fi o rana ce se deosebeste de toate celelalte rani,prin ceea ca nu se vindeca.

De cite ori am vazut eu o persoana cum pleaca,facind si pasi nepasatori de ceea ce lasa.Oricit nu ne-ar placea vine momentul in care trebuie sa ne gindim la ” negativ “.Negativ zic,avind in vedere tot ceea ce nu se primeste,tot ceea ce e gresit,si la final electronii ce au plecare in partea “pozitiva”.

Nu mai panicati asa timpul,fiti voi cei care ati fost,indiferent de toate.Suferiti cit trebuie si pentru cine trebuie.Chiar daca cit de dureros va fi atunci cind ai  sa plingi si iti acoperi strins fata cu o mina,cind nu mai stii ce pastila sa te mai ea ca sa poti dormi.Chiar daca…

Nu mai spune lucruri care sa te doara,cind vezi ca ai pierdut sau miine vei pierde,cind privesti lumea si percepi acele doua fete..total diferite,cind vezi ca e om si nu e om,cind si cel mai iubit/a pleaca in pamint,cind esti singur in casa,cind te doare tot ce vezi..mai taci si oprestete sa spui ca te doare.E viata,esti om..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.