Cu toate ca in sufletul meu se gaseste multa tristete si multtt dor 🙂 Totusi mai am un loc si pentru fericirea asta pura de tot!Caci clipele ce au sa apara noi in timpul meu,imi aduc sclipire.Nici nu stiu dar le astept cu mare nerabdare.

Ce sarbatoare este Pastele?! Cea mai sfinta,unde pina si natura isi capata fenomenul de reinastere.Unde toti,trebuie sa ierte si sa mai reinasca ceva bun in suflet,caci omul nu e atit de rau pe cit pare.E sarbatoarea sperantelor,lucrurilor noi unde luam si crestem aripi .

De mica primesc aceasta sarbatoare,cu multa puritate caci e prea frumoasa simbolul asta!E vie sarbatoarea e vie si natura si suntem si noi vii.Caci chiar asta sarbatoare ne aduce lumina din sus,si cind ridicam capul spre cer simtim cit are sa fie de minunata si plina de caldura.

Cind vine primavara, simt aerul cela proaspat care se tipareste in suflet si ne aduce acele firisoare de asteptari, a sarbatorilor.

Imi plac pregatirile,imi place chiar si atunci cind seara,obosita ajung in casa si simt ca cu fiecare zi sunt mai aproape de cele mai frumoase clipe.Totul se munceste cu dragoste si cu sclipire si ochi,cel putin asta fac eu.Caci nu ma simt obosita pina sa renunt.E frumos timpul asta,care il iubim cu totii.

Hai sa ne bucuram de tot ce traim,de dorul ce il avem in inima,de clipele ce au trecut si care au sa treaca,de muguri care au murit si acum se nasc.

Hai sa simtim mirosul cela profund a sarbatorilor.Caci ele au sa ne aduca aripi,sa ne aduca sperante,sa ne aduca bunatate.Si precum le primim asa se vor adaposti in noi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.