Gindul ,sufletul ei era cu el caci ea simtea doar ca in fiecare zi dorul infloreste mai mult.Si cu fiecare zi se indrogosteste tot mai mult.Cind l-a simtit ca cu fiecare seara se apropie atit de usor.Si cind l-a vazut inima a inceput sa bata intr-un mod mai diferit,respiratia i se oprea la fiecare cuvint care ar fi vrut ea sa il spuna.Iar picioarele i s-au taiat nici nu mai putea sa mearga,simplu fapt ca sa o cuprinda mai strins.Corpul era ca fara de control, mii de celule şi de atomi alergau prin corpul  cu viteză infinită.Privirea se oprea la chipul care zimbea atit de sincer,nici nu mai stia ce a vrut sa ii spuna.L-a asteptat atit de mult.Il visa noptile ca sa il simta linga ea in fiecare seara,era indragostita de bunatatea lui care traia in el.

Nu stia ce se intimpla cu ea,ca sufletul a disparut parca in clipa aia,nici macar nu stia daca asa poate sa se iveasca un firisor de sentiment a unei dragoste.Nu spunea nimic dar si el tacea,si cind spunea cite un cuvint ce parca cadea din cer inima ei se umplu cu fluturasi,si atit de putin vorbeste el.

-Cine e el?! e adevarat? 

-El s-a mulţumit să mă privească în ochi. Nu a spus nimic. Pur şi simplu privea adânc, făcându-mă să mă simt stânjenită. Stătea în faţa mea, în toată splendoarea lui şi pur şi simplu nu spunea nimic. Şi totuşi acea privire a fost mai mult ca o mie de cuvinte.

-Şi ce vei face pe viitor? Cum va continua?
-Voi lăsa dragostea să crească aşa ca o floare  pe care-o plantezi. 

-O sa il lasi sa plece ?! si cum ai putut sa il lasi?

-Nu l-am lasat,a plecat .Dar nu si din sufletul meu…stiu ca exista.

-De ce vorbesti asa,fara durere ca a plecat?!
-Sufletel,i-a aer nu imi da atitea intrebari la care as putea sa raspund asa “Toate la timpul lor” .Nu simt decit ca traiesc si simplu fapt ca l-am intilnit imi continua respiratiile spre viitor. Oare poate sa existe ceva mult mai frumos?! 

-Ce o sa ii spui cind o sa il vezi a doua oara?!

-Il vad in fiecare zi,traieste in mine,ii vorbesc in vis si ii spun tot ce ma leaga de el..

-Dar el?!

-Dar el nu ma aude si nu imi vorbeste,dar simte.

-Ce o sa ii spui,o sa il recunosti?!!

-Ii cunosc privirea,zimbetul si asa cum m-a privit ..si ce o sa ii spun…asa cum ii soptesc in fiecare seara cind il intilnesc,asa cum ii spun tot timpul : “Buna seara,iubitule”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.