Mi-e greu sa-ti spun… i-ti SCRIU

Niciodata nu am scris in romana, insa acum voi scri…. D. pentru tine voi scri… imi este greu sa-ti spun “Te iubesc” nustiu de ce… sa stiut ca e minciuna ti-as fi spus-o oricind ai cere, insa nu e minciuna si imi e greu… de as fi fost mai curajos in “exprimarea sentimentelor” ti-as fi spus-o in prima zi cind ne-am intilnit… am o experienta vasta in relatii si sunt “expert”(nu este un lucru de care ma mindresc) in domeniul relatiilor, expert destul ca sa-mi dau seama cind e sentiment.. caci niciodata nu l-am avut pina acum… am vrut sa-ti spun ca “te iubesc” la prima dragoste… NU, am vrut sa-ti spun “te iubesc” la primul sarut… Nu… am vrut sa-ti spun “TE IUBESC” la primul dans al nostru… suna stupid insa stiam de atunci ca te voi iubi… nu sunt prost si nici nu incerc sa mint, (am mintit destul in viata mea, iar tie niciodata n-o sa-ti mint)chiar te-am iubit din prima clipa, suna banal si poate putin preamatur insa e adevarat.

“Am dubii ca minciuna sa nu fie adevar, insa nu am dubii ca te iubesc” William Shakespeare.

…m-am obisnuit sa fiu singur cind nimeni nu incearca sa afle cine sunt eu, unicul lucru ce le pasa e egoistul “cit de mult tin la ei” si “cite lucruri sunt in stare sa fac pentru ei”… sunt singur… nu vreau sa fiu singur…, iar acum mii foarte greu sa-l las pe cineva sa vada ce e in realitate adinc in mine… caci m-am obisnuit cu singuratatea…

One thought on “D.

  1. …iti multumesc ca existi..ca vorbesti adevarat asa precum esti tu..iti multumesc ca mi-ai dat sens,respiratii mele..si ca cind sunt cu tine nu imi e frica de nimic..
    …este cea mai frumoasa declaratie,cea mai adevarata si cea care am simtit-o cind am citit-o..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.