Ostenita..ostenita..printre oamenii si cuvinte care sunt legati de singele meu si fac ca sa ma doara.De oameni care usor se intorc si mor in acea uitare nepasatoare.Si cind ma gindesc ca cindva aveam in ograda o ” livada inflorita ” atit de mare si frumoasa,si ce acuma..ce a mai ramas?! Obosita si De cuvinte care sunt aruncate,asa pur si simplu in aer.

….Cita eventualitate,transformare intr-un calendar ce se schimba de fiecare an.Cita durere intr-o intelegere de trecere a timpului.Si cita neintelegere…

…..Merg  pe drum si ma opresc,apoi incerc sa arunc o mica privire in urma…si ?? Timpul si-a pus in rind cuvintele,care pe un drum  s-au parut a fi mai cunoscute,mai nevoite si fara de folos.Nu vad nimic mai mult decit cuvintele ce strabat drumurile calacate rind de rind,de noi ,toti cei care m-ai tirziu am realizat ca nu acolo ne asteapta ,rasaritul.

Ne pierdem,murim si nu incercam sa renastem acele cuvinte ce sunt pastrate in sufletul ascuns.Apoi cind pierdem le spunem,atit ca e fara rost cit si fara reintorcere,caci pierderea isi asuma esenta.

……Nu mai vreau sa simt,sa vorbesc si sa traiesc in punctul ” fals” care isi acopera intreaga importanta asupra umanitatii,caci omul deja e o traire dar nimeni nu stie cum ii arata : adevaratul chip.Nu mai vreau sa privesc,atit de obosit…nu mai vreau…

Nu mai vreau sa vad,oamenii cum se cearta,cum se mint,cum isi arunca cele mai dureroase cuvinte in suflet,ca intr-un final sa nu se ma ierte.Nu mai vreau sa vad totul cu ochii mei.Caci se pierde,cu fiece zi ,minut…se pierde…

Si nu vreau sa simt cum omul isi ingroapa inima.Nu vreau sa vad asta.Doamne,cred ca nu as mai putea tinea sub gene,acea apa sarata.

Caci ma doare orice indiferenta,lovitura a cuvintului,orice…nu vreau mai mult decit sa imi inchid ochii la fiecare lovitura de-a voastra,voi oameni ce va iubesc si voi cuvintelor ce ma omoriti.Inchide-mi ochii,Doamne si nu o sa am cum sa simt durerea aceea sufleteasca!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.