Cind inima ta moare inaintea ta,mai bine mori tu primul!!

Poti sa mergi pe strada,sa stai la scoala,sa faci cumparaturi si multe lucruri poti sa faci intr-o lume ” fara inimi”.Oriunde si oricind poti sa traiesi in asta lume.Cind faci orice lucru elementar si nu simti absolut nimic.Inima ta a murit astazi,iar tu continui sa  fi purtat zi de zi de un rasarit si apus care v-a veni,si nu stii de ce mai vine.Si traiesti pentru ca asa ai auzit ca se face,maninci ca stii ca poti sa iti fie rau,si te culci ca asa se cuvine.Insa deja nimic nu mai are rost,pe ziua de astazi si cea de miine.Esti mort si nu pe jumatate,dar esti mort.

Ce poti sa fii tu ,fara inima ?! Un trup fara simturi,fara nici macar un fior de atractie la fiecare pas facut.Nu poti sa ierti,sa privesti cu dragoste un indragostit si un copilas,cel mai mult nu ai cum sa iubesti.Si foarte simplu,uiti de miciile minuni ale zimbetului,ale lacrimii si ale sufletului.Respiri dar nu existi,caci nu lasi urme pe pamintul inimii cuiva.Esti invizibil,un punct care isi indeplineste datoria,si notiunea de ” om fals” sau “om fara inima”.

Niciodata nu vei intelege,de ce mai traiesti si de ce stai linga un foc daca nu te incalzesti,probabil poti inca sa fii ars si cenusa ta sa ramina in pamint,caci esti pamint doar indeplinesti alte functii atunci cind te numesti un om fara inima..Insa in orice moment poti sa iti trezesti inima si sa reactionezi altfel,la orice comunicare de a ta,caci inima mereu are speranta reinvierii..

 

2 thoughts on “Inima ta moare,dar tu pentru ce mai existi?

  1. “Niciodata nu vei intelege,de ce mai traiesti si de ce stai linga un foc daca nu te incalzesti,probabil poti inca sa fii ars si cenusa ta sa ramina in pamint,caci esti pamint doar indeplinesti alte functii atunci cind te numesti un om fara inima.”
    Prea genial<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.