Sunt aici ,oare deja nu ma vezi?! atit de mult am trait cu tine si acuma…ai trecut de-o mie de ori pe aici si nu m-ai vazut,sau trec eu pe linge tine si tu nu te mai opresti.Opreste-te putin din drum,si de ce atit de grabit tu esti?! Te rog putin stai,aici aseaza-te linga mine,te rog o secunda.Vreau sa iti spun ca …ca…..sa te opresti.

Nu inteleg de ce esti asa de grabit,de ce asa usor pleci fara sa imi spui ceva..de ce?! Ai gasit ceva mai important decit mine,ceva care iti ocupa ziua si noaptea..deja eu nu sunt?! Taci nu spune nimic,doar priveste-ma,putin.Vreau sa inteleg ca ai existat sau doar esti o aparenta.Nu vreau sa te supar,vreau doar sa te privesc si eu ….

Nu stii ca abia mai pot sa mai stau in picioare,obosita sunt…caci da,sunt obosita..Vezi ce ochi osteniti am,lacrimile abia se tin,acuma intoarce-ti privirea,caci nu vreau sa pling in fata ochilor tai.Vreau sa strig de durere,si nu stiu de ce mai tac..ma tem sa nu ma auzi,sau sa ma auzi si sa taci.Acum te rog nu spune nimic,fii linga mine..

Sufletul e atit de ranit,te rog opreste-te..vreau sa stiu ai gasit ceva mai important decit mine?! De ce?! Opreste-te,ma doare glasul tau,te rog nu mai spune nimic..acum te simt..

Ce sunt cu stelele,dar cerul?! s-a ascuns sau au venit dupa mine..nu vreau sa stii,dar nici eu nu vreau sa inteleg..ca mor..inca o zi,si sunt pustie..nici scrum..Stai,nu pleca inca o zi si nu am sa te deranjez..Sau cuprinde-ma ca sa renviu,acum..

Acum fii linga mine si cuprinde-ma strins ca sa ma poti sa ma zmulgi din miinile ei,nu vreau sa plec..doar asa mi-ai spus ca nu ma vei lasa,de ce doar ai spus?! Ti-e pasul atit de usor si atit de dureros…stai caci te rog nu ma lasa aici,caci o sa doara..o sa te doara,doar cind ai sa simti a mea lipsa si a mea durere…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.