Ma doare ca se intimpla ceea ce eu nu vreau sa fie.Ma doare ca inca a mai trecut un an.Ma doare ca incep sa observ pe fata ta-acele riduri care imi aduc aminte ca imbatrinesti,acele firisoare de par alb care  in curind nu v-or fi firisoare dar intreaga culoare.Ma doare ca nu pot sa ascund anii tai,cei care eu nu pot sa primesc acest numar mare.Ma doare mama ca imi imbatrinesti. Dar sunt oricum cea mai fericita ca te am,ca sunt inca copil indiferent de citi ani nu as avea.Semnifici atit de mult pentru mine,atit de mult.Stiu ca foarte rar iti spun ca “te iubesc”,ca foarte rar vreau ca tu sa ma cuprinzi,de fapt doar acum nu demult am inteles cit de mult as mai fi vrut sa mai stau in bratele tale.ca te supar si ca uneori uit ceea ce tu ma rogi sa fac.Imi e greu cind te superi ,cind plingi,si cind iti este tie greu.De fapt,e o mare durere in sufletul meu atunci cind te-am vazut ca plingi,chiar daca tu ascundeai aceasta.

( Este ziua ta dar nu am nimic ce pot sa iti dau,nu am nici un cadou pretioas.Nici o surpriza,insa iti promit ca inca putin si v-a veni timpul cind am sa pot sa iti fac asta. )

Mamica-La multi ani.Sa stii  ca te iubesc din tot sufletul meu.Ca am nevoie foarte mult de tine.Sa te m-ai cuprind,sa te mai aud.Cit de mult nu m-ar durea ceva,cit de mult as suferi, cind doar tu esti linga mine apoi se vindeca totul.

Iti doresc sanatate,pentru toata viata ,si mai mult.Asa incit sa nu te doara nimica,nici picioarele macar.Si doar fericirea sa iti lumineze ochii,de dimineata si pina seara si apoi cind dormi.Linistea sa iti fie stapina pe inima ta,care s-a zbatut pentru noi mereu. Tot ce iti doreste sufletul sa capete viata.Si ai un drum pe care mergi ,drumul vietii apoi iti doresc sa fie lung asa incit sa poti sa  intilnesti si stra-stra-stra nepoteii 🙂 . La multi ani -Mamicuta !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.