Miine ma duc acasa,nu pentru ca e vineri sau simbata,dar miine ma duc acasa pentru totdeauna.Sa stii ca nu ma opreste nici un viscol,fie el de toamna sau de iarna.Nici chiar ploaia si fulgii nu ma vor opri.Sa fie drumurile stopate,sau sa fie frig,eu ma duc acasa.Sa intilnesc in drum,mii de dusmani,chiar sa fiu lovita.Miine intr-in grabnic drum,eu alerg acasa.

La casuta mea,unde am crescut.Caci acolo ma asteapta,tatal meu afara si mama mea in bucatarie.E inceput de iarna,ei se pregatesc de sarbatori,simt mirosul din bucatarie,si chiar si din curtea casei.E curat si caldut,in casuta mea si mi-e foame atit de mult,de parca nu as fi mincat de un an,sau jumatate.Iar pielea de pe mine,parca se dezgheata,atit de mult mi-a fost frig.Atit de mult am asteptat,eu sa vad casuta mea.Sunt fericita,de parca lacrimile nu le mai simt cum se minta.Sunt fericita,ca mama mea ma cuprinde,iar tatal meu mindru isi ascunde lacrimile.Nu este mult pentru ca sa simti atmosfera asta in suflet.

Dar sa stiti,ca nu rezist,nu mai astept.Caci miine ma duc acasa,acolo unde ma sustin mereu,si ma pot apara de tot.Acolo unde pot sa privesc si sa admir ploia de la geam,fara sa o simt cum imi raceste sufletul.Acolo unde,am alergat intr-un suflet ,sa vad primii fulgi ce imi trezesc atitea amintiri.

Nu stiti ce vorbiti voi.Nu va aud,caci ma grabesc,ma grabesc acasa.Imi inchipui deja cum mama imi deschide usa.Iar tata sta linga foc.Sunt asteptata ,sa vin acasa.Aceasta atmosfera,ce imi ascunde singuratatea,ce ma ajuta sa ma bucur de viata.Pentru fericirea mea,nu exista mai mult nimic decit casa mea cu parinti.Ma duc ca ma asteptata sa fac curat,sa sterg praful si sa mai inventez ceva ,ca sa par nou.

Uite ca numai eu lipsesc,toti sunt.Stau la masa,zimbesc si radiaza de fericire.Iertati,iubiti incep sa traiasca cu sufletul curat.Si eu vin,cu pasi grabiti,eu ma duc acasa.

7 thoughts on “Eu ma duc acasa.

  1. Intr-adevar acasa e cel mai bine. Pretutindeni am fost dar ca acasa nu-i nicaieri. Aici prima data am dat de Net, am aflat ca exista siteuri precum sloturi-online.com unde imi pot satisface placerea de a juca sloturi online si de a ma informa cum au aparut ele. Tot aici am deschis prima carte: How slots were made. Acasa e cel mai bine. Eu am duc acasa…

  2. Nu pot să nu reacționez la acest comentariu. Fiecare are un loc unde merge cu drag și-l poate numi mai mult sau mai putin”Acasă”. Ce vrei să spui? Pare un subiect delicat pe care poate nu vrei să-l discuți…Ca atare și “ghilimelele”.

    1. Nu spun ca acasa nu este unicul loc,in care poti sa te simti ft minunat.Caci stiu,ca acasa este refugiul fiecarui suflet,chiar peste ani si ani.
      Ziceam de mersul asta grabit,ce as fi vrut sa il indrept pt totdeauana,acolo la casuta mea.Acolo unde sa ma astepte cineva,dar nu ma asteapta nimeni,decit casa mea prafuita deja si trista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.