Flowers_cry_for_you_by_iScreamLavCe este femeia ? Eu as spune ca ea a ramas notiunea naturii luate in absolut.Nimeni nu stie ce poate  fi ea , si nimeni nu poate dezlega ce forta pastreaza ea in gindul ei .Femeia este insasi veriga vietii , da am auzit asta , de mai multe ori .Caci daca am fi constienti , care este prezentul , trecutul , viitorul acestui univers fara femeie.Acum stiu exact  , femeie tu esti respiratia pamintului.Dar tu nu esti pretuita pentru tot ce faci.

De cind te stiu , toti te numesc un pacat.Dar in ce sa masoara greseala ta ? In ce anume.Tu esti fiinta care tine un pamint in brate , tu esti rasuflarea care incalzeste orice in aceasta lume.Tu poti sa fii dimineata si noapte , caldura si frig , blindete si gingasie.Oare stie cineva ? Ce nu poti tu sa fii ? Femeie , se inchina si pamintul inaintea ta .Ingenucheaza doar pentru ca sa iti multumeasca , caci faptura sfinta esti tu . Iti multumeste si natura , si iti daruieste a ta gingasie si frumusete in parfumul ei .Si nu doar Primavara ti se asterne in brate , ci fiecare sclipire a fiecarui anotimp , ti-se asterne in sfinta inima ta.

Tin de minute , o femeie , o sora , o mama , o bunica .M-a rupt timpul din inima ei .Din inima mamei mele.Iar pentru ea , se inchina pamintul .Mama tu esti , toata iubirea mea aduna intr-un singur suflet.De tine am avut nevoie in orice clipa .Fiecare bucatica din tine , este plamadita cu dragoste si sfintenie.Chiar daca ai gresit , chiar daca , eu nu pot sa vad doar binele si lacrimile care le-ai varsat pentru mine.Sa ma scuzi tu pamintule , dar mai frumos , mai buna , mai dorit , mai gingas , mai sfint eu nu am gasit inca suflet , decit ca mama mea.Iar astazi , 8 martie , este o zi care imi scutura doar amintirile  , care imi lasa o melancolie in glas.Caci mamica , te vad pe drum cum alergi cu punguta plina.Si vii , cu flori , cu cadouri la casuta ta , ai acasa 4 fete .Pentru ele , ai adus parfum astazi in viata.Cit de grijulie imi esti mamica.Iar noi , lenese mai stam sub cearsafuri , fara sa ne gindim ca ar trebui sa ne trezim inaintea ta .

Tu esti cea mai buna si sfinta mama , si nu poti fi comparata macar cu intregul Univers.Mamica la multi ani , si sa stii ca imi este dor de tine foarte mult.Amortesc aici fara tine , amortesc.Doar linga tine , eu pot sa ma simt fericita.Doar linga tine , eu sunt fara griji.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.