Craciun_Fericit_by_Meta_NataIn orizontul asta mic , in toata lumea , in fiecare casa si in fiecare biserica sau in fiecare religie , astazi este o zi conturata cu frumusete si sclipire . O zi in care se naste in sufletul nostru un bot de pretuire , de fericire , de bunatate care arde in credinta in fiecare zi , in inima si in privirea noastra.O zi in care Dumnezeu ne trezeste din somnul nostru , ne trezeste pentru a privi o lume cu ochii larg deschisi.E Craciunul ! Pentru mine ramine de-a pururi tiparit astazi atit in calendar cind si in inima mea . E Craciunul . O sarbatoare care se manifesta doar prin caldura si bunatatea , prin o fericire plina de emotii , prin momente sfinte si de pretuit. Indiferent de orice sub o dimineta curata in care esti in stare sa iti asculti sufletul cum bate spre o usa , dincolo de ea sa poti sa zaresti acea fericire de care aveai nevoie.Pentru mine aceste momente ramin zidite de-a pururi in fiinta mea , pentru noi toti este o zi sfinta.Dumnezeu se naste astazi a cita oara in singele nostru , iar noi fiecare prin credinta il putem simti cum arde frumos cu atita putere in noi.

Va doresc ca prin pasii facuti de astazi si pina miine , si asa tot restul vietii sa va nastesti in fiecare Craciun cu o mai mare credinta , cu o mai mare putere de-a iubi si a ierta pe orice , cu aceea dorinta de-a domina mereu binele si sa simtiti adevarata magie a Craciunului care nu consta nici in ce vei avea pe masa , ce cadouri vei darui si citi bani ai in buzunari , conteaza cita frumusete in suflet ai depus , cita bunatate ai facut si pe cine ai strins linga bratele sufletului.Zic eu ca nu exista ceva mai important decit oamenii buni adunati la masa sufletului tau.

Suntem lipsiti de frumusetea iernii , sub un ecou de tristete intr-o enigma ascunsa sub umbra lunei triste intelegem ca nu ne ajunge o atmosfera de Craciun , nu ne ajunge iarna chiar daca suntem bogati , avem cadouri , intelegem ca nu ne-a ajunge acea magie a fulgilor de nea , acea nostalgie inghetata de recele unei ierni curate.Insa avem un Dumnezeu al nostru care stie mereu ce se intimpla in lumea asta , si cred in el , cred in marea lui iubire .

Eu il iubesc pe Dumnezeu meu ,cred in el , in tatal meu .Si imi doresc din tot sufletul ca el sa se bucure de noi , piticii de pe pamint care inca nu stiu bine sa pretuiasca , care nu isi cresc radacini pe pomul bunatatii dar cred ca intr-o zi o sa ajungem la limita existentei posibile si atunci o sa ne bucuram de propria magie a bunatatii nostre.Pentru ca sa nu fim singuri si saraci in inima , asta conteaza cel mai mult.
Voua va doresc sa simtiti atit astazi cit si in fiecare zi , lumina Craciunului si sa intelegeti care e adevarata atmosfera a lui. Si va multumesc ca sunteti mereu linga mine cititorii mei scumpi 🙂

Astazi si in fiecare zi sa nu fiti singuri , va doresc sa aveti parte de-o intelegere si o iubire pura , de sentimente adevarate si orice sarbatoare sa o puteti imbiba in singele celui care te cuprinde . Iartati si iubiti-va , cresteti bunatatea si aduceti fericirea .
E Craciunul , sa va fie fericit !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.