flower_and_sun_by_bwaworga-d76i4beO zi tristă ar fi lăsat timpul în inima noastră , dacă azi nu ne-am fi trezit fericiţi  , mai deosebiţi . Vorbesc de parcă azi , nu se sărbătoreşte ziua lor , a nebunilor care se numesc fericiţi . Căci sunt sigură că ziua îndrăgostiţilor e în fiecare secundă a minutului care s-a scurs din viaţa noastră  , ea nu se manifestă doar pentru o zi .  Acţiunea zilei de azi , m-a făcut să simt cum radiază iubirea în venele noastre . Şi mă întrebam , ce ar fi daca nu am fi iubit , dacă nu am iubi ceva , pe cineva ?  Eram fericită cînd zăream cîte-o privire care radiază de fericire , de lumină pură îmbibate de flori vii şi colorate .

Pe drum , acasă , la şcoala sau la lucru , în spital , în pădure , oriunde nu ne-am afla sufletul nostru are nevoie de iubire , el vrea să iubeasca orice . O rază de soare , un apus de lună , o stea , un suflet . Căci fără de iubire , am fi prăfuiţi , am fi trişti şi singuri . Cînd faci paşi pe un drum fără de sens , un drum acelaş făcut în fiecare zi , un drum învăţat pe de rost , un drum pe care îl goneşti doar pentru bani , atunci mai  ai nevoie să vezi şi să simţi ceva divin , unde să poţi să îţi auzi cum sufletul îţi vorbeşte . Am fi trişti şi supăraţi , am fi speriaţi , am muri în fiecare zi , am fi singuri şi uitaţi , fără iubire . Natura nu poate să ne iubească în fiecare zi  , ea are nevoie de iubirea noastră .

Ne tîrîm sufletul după noi în fiecare zi , îmbibăm în noi pastile pentru a ne întări puterea trupului , suntem ca nişte mecanisme care m-ai au nevoie de ulei din cînd în cînd , şi uităm să iubim  , să ne bucurăm de iubirea lui Dumnezeu . Uităm să întelegem ca cea mai mare putere de viaţă este iubirea . Ea ne vindecă fiecare ţesut , ea ne umple viaţa cu sens , cu zîmbete , cu fericire .

Şi dacă nu am iubi ? Şi dacă nu am iubi , oare am putea trăi ?

Chiar dacă , Dumnezeu încă nu a desenat jumătatea pentru fiecare , sunt sigură că fiecare dintre noi iubeşte ceva . Noi dacă nu am fi iubit , am fi murit demult . Omul trăieşte o săptămînă fără mîncare dar fără iubire trăieşte o viaţă murind , moare o viaţă .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.