getImageTimpul zboară precum frunzele într-o zi de toamnă , precum acele clipite de arome ale florilor de toamnă , precum un răsărit de soare . Poate ar trebui să fim optimiști , să fim îmătați cu aroma sărbătoarei , totuși în sufletul nostru nostalgia timpului care trece își trage un traseu de durere . Nu ti-am spus nicioadata,ce ai însemnat pentru mine.Nicioadată nu mi-am deschis sufletul pentru a-ți reda toata dragostea ce e ținută pentru tine.Uneori dacă Dumnezeu îți scoate de pe lista sufletului acei prieteni care într-o zi de mîine îți vor provoca arsuri pe suflet , el mi-a dat în loc cele mai scumpe verișoare . Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine .

Astăzi nu am uitat de tine , și este o zi speciala pentru întreaga familie , am vrut totuși să îmi așez sufletul pe hîrtie . Și poate se întîmplă destul de rar să ne spunem cuvintele care ne leagă mereu , acea prietenie și dor de oamenii apropiați . Nu am să uit să menționez cît de specială ești , nu am să uit să îți spun că inima ta este un ghemușor de bunătate care mereu este capabil să tacă și își deseneze propria răbdare . Ești o înțelepciune pictată pe ochii cerului care și-a găsit refugiul în lumea sa . Te invidiez chiar și pentru cele 500 sau 600 de romane citite , ești atît de bravo . Să știi că mă mîndresc că îmi ești verișoară . Cu tine copilăria mea a fost mai colorată , cu tine dorul meu și distanța au fost percepute într-o mare nostalgie a timpului .

Îți doresc să te văd fericită pînă la sublimul soarelui , să emani mereu toată inocența și frumusețea ta . Iar Dumnezeu să îți binecuvinteze fiecare pas pe care l-ai face , fiecare dimineața așa încit ajungînd seară , intr-un amurg de soare să poți să înțelegi că ziua ta a fost împlinită .

La mulți ani , și să mă ierți că uneori nu mă îmi pot aduce un echilibru între mine si timpul acesta .

La multi ani , Cristinuța și te iubesc foarte mult !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.