dimineti_de_vara_by_emanueel-d5f3mvhVara este un anotimp care își scurge frumusețea pe razele de soare , care te înfierbîntă , și nu îți mai lasă putere să respiri.Nu e o dezamăgire să spun că aspura mea ea nu are nici o putere , nu mă inspiră atît de mult . Rămîn fidelă toamnei pînă mă usuc.Fiecare dintre noi își alege un anotimp pentru a-și scoate sufletul de sub propria umbră. Oricum însă rămîne un anotimp frumos , care îți răcorește venele în amurgul nopților fermecate de stele . Nopți de vară , nopți fierbinți .
Anotimpul ăsta de vară , nu are nici o putere asupra mea , nu mă inspiră decît prin nopțile nedormite care se scurg din lumina unei luni pline , ostenite . Și din acele picături de ploaie , reci sau calde așa cum se alunecă de sub pleoape pînă la talpă .
Scriu atunci , restul zilelor trăiesc , de parcă vara ar fi o barieră de timp care îți dă un start de-a trăi doar și a fi atît de obosită .
Nu are vara nici o putere asupra mea , dar mă obosește , mă lasă fără respirații , îmi fierbe fiecare picătură de sînge din vene , nu mă ascultă dar o ascult .E o melodie care te înebunește , te lasă mut și îți tulbură toata ființa ta. E viu , atît de viu totul .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.