IMG_6952Crezi ca timpul iti va lasa urme in cenusa amintirii , sau poate crezi ca daca vei fi mult timp trist apoi miine vei zimbi ? Crezi ca timpul asta obosit de tine se va opri la marginea unui drum si va sta se te astepte ? Sau crezi ca te-ai saturat sa mai respiri ? Crezi ca daca  mergi pe strada si te ineci in lacrimi si in durere apoi esti unicul suflet umplut de suferinta ?

Nu crede nimic ,nu te mai opri sa discuti lumea si sa arati ce durerea are ea.Nu iti mai plinge suferintele ,de ce sa nu le inchizi acolo undeva ? Spui ca nu poti uita ,dar timpul te cheama in viitor si crede-ma ca poti sa uiti toate amintirile luate impreuna ,sau daca nu poti de ce sa nu le lasi ca amintiri pierdute ? Oare nu vezi ca soarele traieste pentru tine ,ca florile iti aduc culoare si ca natura a reinascut.Oare nu vezi ca timpul are o scurgere atit de pretioasa?

Tu zimbeste azi , chiar daca esti trist.Nu iti imbraca sufletul cu haina sumbra a vietii ,nu te inchide in sine si arata lui Dumnezeu ca pretuiesti darul lui.Zimbeste chiar daca te indoi pina in genunchi de durere ,chiar daca nu ti-a iesit bine la lucru si chiar daca azi nu ai bani , chiar daca nu te iubeste ea sau el,chiar daca ai fost dezamagit.Tu zimbeste si trage aerul primaverii curate,fara nici o nuanta de moarte.Tu zimbeste si urca spre zborul care te face sa te simti liber , chiar daca ti-au spus ca ai o inima fragila , tu traieste.Tu zimbeste chiar daca ti-au spus ca esti bolnav si nu ai cum sa te vindeci ,chiar daca te-a lasat tata sau mama,chiar daca ai primit o nota pe care nu ai meritato ,chiar daca te-au certat,chiar daca nu ai cu ce te imbraca ,chiar daca toti te socot sarac ,chiar daca esti birfit.

Zimbeste astazi ,miine nu vei mai stii ce va fi .Macar cit de lunga iti va fi ziua ,nu ai cum sa stii.Te simti singur ? Iesi in bratele naturii ,unde poti sa admiri fiecare coltisor de-al ei.Plingi cum cad stelele si roaga-te ca Dumnezeu sa iti mai datruiasca inca o zi ,inca o dimineata.Nu uita nimic dar iarta totul chiar si ce crezi ca nu esti in stare , zimbeste tuturor celor care nu te iubesc si arata-le ca viata e atit de scumpa.

Tu zimbeste si daruieste totul ce e mai frumos intregii lumi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.