Mergea pe un drum in care niciodata nu il pasea fara ca sa zimbeascA,era asa plina de viata incit si ochii redau fericirea EI.Vibra la orice trecator,vibra in zimbete si complimente frumoase,vai cita speranta transmitea la toti.Si acum..?!

Nu te-ai mai gindit niciodata ca,nu ai sa mai pasesti la fel..nu?!

Simti o imensa durere in piept,iar sufletul..ce-i cu el?! Pare ca cu fiecare zi se ascunde,la fiecare lacrima si poate la fiecare noapte nedormita,sa fie  din cauza ca incerci sa adormi macar un pic,dar cum ,cind inima bate a durere nesfirsita,cind nu mai stii cum so opresti.Cind nu mai ai puteri sa faci ceva,pentru ca dispare sufletul.Asta e sentimentul de dezamagire,a tot ce ai avut.Sa existe macar straluciu de sperante finute ce iti alina gindirea linistita,macar o speranta.Dar ai pierdut totul,si nu mai ai decit nimic,acel “nimic”la care te-ai ferit toata viata.

Iesi afara,si striga sufletul din tine..Ca nu are nimic de care sa isi inmulteasca gindurile.Nu mai are nimic la care sa zimbesca.Si sa mai poata iubi,crede si trai.

Acum nu mai suporta nici o atingere,nici o vorba,o soapta.E pierduta si daca e pierdut sufletul,nu mai poate fi regasit.Pentru ca cindva din aleea ceea,el avea de mina ceva si pe cineva,miinile ce i-au creat unui suflet-picioare.Acum i s-au taiat picioarele,deja nu mai exista leac pentru a le aduce inapoi decit pe cele de plastic,totusi nu sunt ale lui..ale sufletului.Ei bine le pune si de plastic,atunci cind iarta.

Dar are nimic,cu plasticul sau fara, e acelasi sentiment frint si izbit de toti peretii,asa doar cum acel cineva a dorit sa se joace.

I sa dat sa traiasca in nimic,ca nu mai are importanta nimic,ca iar nimicul asta..ma inec in el!

   Un nimic in  suflet..isi are si el avutia sa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.